Ragnhild Kyvik Bauge

Ragnhild Kyvik Bauge

Foto: Thomas Widerberg

Ragnhild Kyvik Bauge (f. 1995)

D. Montagnana 1730-40 fiolin

Ragnhild begynte å spille fiolin som seksåring og ble fire år senere tatt opp på Unge Talenter-programmet på Barratt Dues Musikkinstitutt der hun studerte med Sigyn Fossnes og Eileen Siegel. Ragnhild har bachelor fra Norges Musikkhøgskole der hun studerte med prof. Peter Herresthal, og høsten 2018 startet hun sin Master in Violin Performance på Guildhall School of Music and Drama der hun studerer med prof. David Takeno.


Ragnhild har deltatt på en rekke festivaler og mesterklasser i inn- og utland som solist og kammermusiker, og har vært 1.prisvinner i Ungdommens Musikkmesterskap. Hun har vært solist med Bergen Filharmoniske Orkester under De Unges Konsert i 2016 og med sammensatt orkester fra Stavanger og Kristiansand symfoniorkester.
Hun er også ettertraktet som vikar i alle Norges orkestre. Med Ensemble Allegria og Det Norske Solistkor har hun spilt inn flere prisvinnende CDer.

Ragnhild har de siste årene spilt på nasjonalt- og internasjonalt anerkjente festivaler og konsertscener som BBC Proms i London, Concertgebouw Amsterdam, Elbphilharmonie Hamburg, Festspillene i Bergen, Risør Kammermusikkfest og Vinterfestspillene på Røros der hun spilte sammen med musikere fra Berlinfilharmonien.
Ragnhild bor i London og er masterstudent ved Guildhall School of Music and Drama. Som resultat av å ha fantastiske prof. David Takeno som lærer i London, har hun i 2019 hatt hovedfokus på læring og utvikling som musiker.

Ragnhild  har vært konsertmester og gruppeleder på samtlige av symfoniorkester- og strykeorkesterkonserter hun har vært med på gjennom Guildhall School of Music. Blant annet har hun vært konsertmester under dirigenter som Marin Alsop og Thomas Söndergaard, og ledet i prosjekt med Andrew Watkinson som spillende konsertmester februar 2019.

Gjennom Guildhall School of Music fikk hun muligheten til å spille med London Symphony Orchestra med Sir Simon Rattle som dirigent i Barbican Hall, London juni 2019. Hun ble også innstilt til jobben som 3.konsertmester i Bergen Filharmoniske Orkester etter prøvespill juni 2019.