Ragnhild Kyvik Bauge

Ragnhild Kyvik Bauge (f. 1995)

D. Montagnana 1730-40 fiolin

Ragnhild og begynte å spille fiolin i Nordstrand skole- og ungdomssymfoniorkester da hun var seks år. Som tiåring ble hun tatt opp på Unge Talenter-programmet på Barratt Dues Musikkinstitutt. I disse årene har hun hatt John Westbye, Sigyn Fossnes og Eileen Siegel som lærere. Ragnhild startet høsten 2018 på sin Master in Violin Performance ved Guildhall School of Music and Drama der hun studerer med prof. David Takeno. Tidligere har Ragnhild tatt en bachelorgrad ved Norges Musikkhøgskole, der hun studerte med professor Peter Herresthal. 

Ragnhild, har har deltatt på en rekke kurs, mesterklasser og festivaler i Norge og i utlandet, og har vært 1. prisvinner i Ungdommens Musikkmesterskap. Hun var solist ved Stortingets jubileumskonsert for kvinners stemmerett i 2013, og hun spiller jevnlig i det prisvinnende kammerorkesteret Ensemble Allegria. Hun har deltatt på en rekke kurs og mesterklasser i Norge og i utlandet, og er prisvinner i flere nasjonale og regionale konkurranser. Ragnhild er ved siden av studiene en aktiv kammermusiker og freelancemusiker, blant annet i ”TrioBauge” med sine to brødre.

Ragnhild har vært solist med Bergen Filharmoniske Orkester under De Unges Konsert i 2016 og med sammensatt orkester fra Stavanger og Kristiansand symfoniorkester.

Ragnhild er ved siden av studiene en ettertraktet kammermusiker og orkestermusiker, blant annet som 2.konsertmester i Bergen Filharmoniske Orkester og Stavanger Symfoniorkester, og med sin søskentrio TrioBauge. Hun ble tilbudt jobb som 2.konsertmester i Stavanger Symfoniorkester og stipendiat i Det Norske Kammerorkester for sesongen 18/19. 

Hun er også ettertraktet som vikar i alle Norges orkestre. Med Ensemble Allegria og Det Norske Solistkor har hun spilt inn flere prisvinnende CDer. Ragnhild har de siste årene spilt på nasjonalt- og internasjonalt anerkjente festivaler og konsertscener som BBC Proms i London, Concertgebouw Amsterdam, Elbphilharmonie Hamburg, Festspillene i Bergen, Risør Kammermusikkfest og Vinterfestspillene på Røros der hun spilte sammen med musikere fra Berlinfilharmonien.

Våren 2019 har Ragnhild spilt kammermusikk på London Symphony Orchestra sin konsertserie «LSO St. Lukes» og spille side om side med London Symphony Orchestra i Barbican Hall under Sir Simon Rattle.